top of page

Våra tjänster

Enastående patientvård

Naprapati




50 minuter, 850kr
20 minuter, 550kr

Traditionell naprapati med Manipulation, Massage, Stretching, Mobilisering och medicinsk laser.

Medicinsk laser





50 minuter, 850kr
Medicinsk laser terapi med Mid Lite laser 904 nm. Hjälper mot svullnad och inflammation, flera tillstånd som annars kan vara svåra att behandla som tex hälseneinflammation både akut och kronisk, artros (den del av värken som beror på en inflammatorisk process), kalkaxel, hälsporre, hopparknä. Behandlingen är smärtfri, efter en stund känns det lite varmt, men det är inte värmen i sig som har effekt utan ljuset med en våglängd på 904 nm som optimerar ATP-syntesen i cellerna. Hur många behandlingar som behövs är olika, ibland blir det väsentligt bättre redan vid första behandlingen men tex vid hälsporre behövs oftast fler behandlingar innan man ser resultat.

laser.jpg

Personlig Träning





50 minuter 900kr
Träning med fokus på optimering av rörelsemönster, för att minska skaderisken och för att höja din förmåga att prestera på topp. I Nordic Wellness lokaler, du behöver inte ha träningskort där för att träna tillsammans med mig.

Bindvävsmassage


'


50 minuter, 1050kr
Bindväven är stödjevävnad, senskidor som ligger i olika lager under huden och runt och mellan musklerna. När bindväven blir stram blir kroppen stram och stel och vi får lättare värk och smärta. Bindvävsmassagen kan vara något smärtsam men mycket effektiv när behov finns.

Bindvävsmassage.jpg

Klassisk Massage
50 minuter, 1050kr
Klassisk massage, mjukar upp stela och spända muskler. Lindrar de flesta spänningsrelaterade besvär som tex spänningshuvudvärk, nackvärk, ryggvärk, ischias,

Lymfmassage




50 minuter 1050kr
Lymfmassage eller lymfflödesmassage hjälper kroppen att få bort svullnader som inte lägger sig av sig självt. Vanligt är att fötter, vader och fingrar är svullna och stela men det kan även vara så att man känner sig spänd och stel på framsidan av halsen eller runt höfterna när lymfan inte flödar som den ska. Det kan avhjälpas genom att man mekaniskt pressar lymfan framåt i sina kärl.

Lymfmassage.jpg
bottom of page